top of page

'Work Hard, Rest Hard'

 

Het doel: kennisoverdracht! Wat is stress, wat gebeurt er in je lichaam, hoe herken je het en hoe kom je er zo snel mogelijk weer vanaf?  

 

De Masterclass over stress; "Work hard, Rest hard", gaat over het creëren van stress awareness en het verminderen van stress. Zodat je meer balans ervaart en in je kracht komt te staan.

 

Tijdens deze masterclass geef ik informatie, oefeningen en praktische tools om: 

 

spanning los te laten; 

red flags / stress signalen te (her)kennen; 

de knop van 'altijd aan staan' uit te zetten. 

Hoe? Door onder meer in te gaan op de fysiologische aspecten van stress, in combinatie met mindfulness, ademhalingstechnieken, 

ontspanningsoefeningen en - natuurlijk - yoga. 
 

Het resultaat: minder kans op burn-out en meer productiviteit, creativiteit en (werk) geluk! 

'Work your breath'

 

Het doel: kennisoverdracht! Waarom is de adem de perfecte tool om je stresslevel naar beneden te brengen en welke ademhalingstechnieken passen op welk moment en bij welke situatie het beste?  

 

De Masterclass over de kracht van de adem; "Work your breath", gaat over het gebruiken van de adem als strategische interventie, om gedurende de (werk)dag je adem bewust in te zetten als je i) wilt voorkomen dat je gestresst raakt, door je 'stress tolerantie' te verhogen, ii) al gestresst bent en je je stresslevel naar beneden wilt brengen, iii) meer focus wilt en iv) je negatieve gevoelens wilt transformeren in meer positieve gevoelens.

 

Tijdens deze masterclass geef ik informatie over en praktische tools om: 

 

Masterclasses & online webinars over de thema's afzonderlijk zijn natuurlijk ook mogelijk. Dan besteden we alle tijd en aandacht aan bijvoorbeeld mindfulness en/of werkgeluk

de fysiologische aspecten van de adem, denk aan i) de link met het zenuwstelsel en het kunnen switchen van stress en spanning naar ontspanning en ii) waarom 'optimaal' ademen bijdraagt aan het krijgen van meer energie vs. niet 'optimaal' ademen juist bijdraagt aan minder energie en meer stress; 

het visueel in kaart brengen van je stress- en energielevel gedurende de dag en te zien op welke momenten je de adem als strategische interventie wilt inzetten en op welke wijze. 

bottom of page