top of page

Privé yoga

Alle yogastijlen geef ik ook in 1:1 setting of in kleinere groepen. Zo kan de yoga les optimaal worden aangepast aan specifieke wensen en behoeften.

Yoga inzetten voor een betere work-life balance, meer bewuste pauzemomentjes tijdens de werkdag of een gezondere leefstijl? Yoga kan een perfecte toevoeging zijn bij het zetten en nastreven van bepaalde doelen, ambities of intenties.

Daarnaast kan yoga in veel gevallen een fijne en gezonde toevoeging zijn in geval van zwangerschap of fysieke klachten & blessures.

 

Assisted yin

 

Assisted Yin is perfect voor het verminderen en voorkomen van stress- en angstklachten. Ook bij overspannenheid of burn-out kan deze vorm van yoga het herstel ondersteunen en bevorderen.

Bij deze vorm van Yin Yoga wordt je in een privé setting van begin tot eind in elke houding begeleid. Deze yogastijl is daarmee gericht op complete overgave.

 

De zwaartekracht en ik doen het werk, terwijl jij je bindweefsel rekt, rust en ontspant. Tijdens de houding wordt je ondersteund door props[1] en door mijn lichaam. Door de aanraking wordt de aanmaak van oxytocine gestimuleerd, ook wel bekend als het knuffelhormoon. Een hormoon dat zorgt voor gevoelens van kalmte, veiligheid en tevredenheid, terwijl het angst en bezorgdheid vermindert.

Mentor traject 

 

Als mentor begeleid ik jou in jouw zoektocht naar minder stress en naar meer balans tussen lichaam, intellect & bewustzijn. Privé yoga is daarvoor een prachtige tool en zet ik zodoende graag in als onderdeel van een 1:1 mentor traject of een (eenmalig) mentor gesprek. 

 

prive - zef samenstellen
assisted yin - zelf samenstellen
kantooryoga prive yoga assisted yin

[1]  De props die worden gebruikt bestaan uit lange kussens (bolsters), ronde kussentjes (meditatiekussens), yogablokken en dekens. Startup Yoga zal bij een live les op locatie de props en yoga matten verzorgen.

bottom of page